16 d’ag. 2009

Quin gran cap de setmana!!!

Aquest diumenge és d’aquells que només llevar-te, et trobes, a més a més del mal de cap que deu ser d’haver estat tot el dia al sol del camp Vell, amb l’enorme plaer de l’anar i venir de pensaments i sensacions viscudes aquest cap de setmana.
El correfoc Txiqui de divendres fou impressionant. Molts nens participant, molts pares bolcats a ajudar, la col·laboració dels diables grans, de nou la banda Txiqui amb nou nanos... Quina passada!!!
Ahir dissabte era l’hora del correfoc gros. Molts nervis, l’estrena del cap de colla, la sortida des de l’Ajuntament, el repte de creuar la plaça major a mitja tirada de curts, la incertesa dels efectes d’haver solapat la programació del Motor Show... Molts interrogants afegits a un ja de per si a la complexa tasca d’organitzar el correfoc. Va ser genial i és hora de celebrar-ho, de felicitar-nos, de degustar-ho i sobretot d’agrair l’ajuda de molta gent propera a la nostra colla, la llista llarga...
Gràcies als diables i tabalers de Les Corts, us ho heu currat moltíssim. S’agraeix tant la bona predisposició ja sigui per moure un escenari, per acollir els nostres músics de la banda orfes, per participar tan activament al final i aguantar-ne els assajos, per cuidar-nos en Simu “melenes” i haver-nos mostrat en tot moment la millor cara.
Gràcies també a la resta de colles. Als Boteros (per cert, us vau deixar en Caixa, ahir) i als PIM PAM per seguir com sempre fent-nos costat, ja sabeu que sense vosaltres no seria el mateix., l’Escamot de Calldetenes per fer l’esforç del puja i baixa, esperem que us hagi valgut la pena. I la llista continua...
Gràcies un cop més, Rubi. Gràcies Pep per les veus en off i a tots els actors i músics que ens heu ajudat a fer gran el final. Gràcies Atlètic per hidratar-nos durant tot ahir. Gràcies Jano, malgrat no ens autoritzis a indultar res del que et curres per nosaltres i a la gent del Centre per fer-vos responsable de la logística del sopar.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTS!!!

Properament penjarem fotografies, vídeos...

8 comentaris:

Unknown ha dit...

Gràcies a vosaltres! Sou fotudament collonuts, colla!

Si fins i tot, a les 7 del matí -o de la nit!- em vau fer fer un somriure còmplice quan alguns vau venir a despertar-nos amb els tabals!!!!

Sou l'hòstia Les Corts Nord!

Aquí una de Banyoles sud ;)

P.D: Espero que ens tornem a veure les cares el proper any!

Pep ha dit...

Escrius tant bé com toques la bateria..
Gràcies per fer fàcil el més difícil

Salut

Sara ha dit...

El nostre gran cap de setmana no hagués estat possible sense les gàrgoles....
i la meva motxila (lease también, dni, targes de crèdit, mòbil, claus i demés) seguiria perduda al pavelló si gàrgoles no l'hagués traslladat allà on dormíem!
Així doncs, gràcies al quadrat!!
Banyoles or Die!

Fidels a la Cassola ha dit...

Pep, això és bo o dolent?
Saps que tens tu el secret de l'èxit. El "PROU!" del 2009 serà recordat eternament.
Vei que la gent de l'of Course ja han descobert el nostre blog. Benvinguts tots.
Ja no recordava que havia rescatat la bossa de la Sara. Seeeeeh!!! tots junts som molt grans!!!

Lidia ha dit...

ehem.... la vaig rescatar jo. Jo em treguis el mèrit! (algun he de tenir també)

Fidels a la Cassola ha dit...

Si, però tu proposaves repartir-nos la pasta i tirar la bossa a l'estany, diga-ho tot, va!!! i jo vai ser qui li va portar al costat del llitet.

Marta ha dit...

Deixeu-vos d'òsties!
Em preocupa ben poc qui va portar la motxilla.
El que realment em preocupa és que surti a la llum qui va portar tots els timbals i altres objectes cap al Pavelló (IES Josep Brugulat); no per por a ser assenyalat i tocat amb pedres, sinó per no poder assumir tots els bolos que ens puguin sortir després d'haver fet aquella macro batucada a les 8h del matí.
De ben segur que molts la recordaran...

Fidels a la Cassola ha dit...

El cap de polla va tenir la idea però qui va coordinar l'espectacle i va portar la producció artística és en Carlinhos Simunet Brown. Clar, al ser negre...
Jo els hi demanava si us plau que us deixessin dormir però no me'n vai sortir, palabrita de niño jesús.